fbpx

Zweethut vrouwen 1

Vrouwen volle maan Zweethut / 21 november 2021

Onderaan deze pagina kan jij je aanmelden.
We vragen je voor aanmelding een aanbetaling te doen van
โ‚ฌ 50,-. Dan ben je verzekert van je plekje.
Meld je via deze pagina aan voor de zweethut ceremonie.
Je ontvangt een bevestiging in je mailbox. Ontvang je deze niet? Kijk dan in je spam of stuur een mail naar info@livingjoy.nl

Verdere informatie:

๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ช๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜ก๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜‹๐˜ขn ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ!
๐Ž๐ฉ ๐ณ๐จ๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ geeft Brenda White Crow een zweethut ceremonie voor vrouwen in Zwolle. Deze dag wordt extra ondersteund door de kracht van de volle maan.
Door middel van klankwerk en energetisch reinigen (zweten) maak je een reis naar de draagkracht van je levensenergie door je te verbinden met je baarmoeder. Daar waar loslaten en wedergeboorte ontvouwt. Waar loslaten is, komt ruimte voor nieuwe creaties. Nieuwe ideeรซn. Een onuitputtelijke levensenergie die duurzame (blijvende) verandering in werking zet.
Denk aan bijvoorbeeld, Moeder- dochter themaโ€™s, relaties, vriendschappen, communicatie, sexualiteit, liefde en alle gevoelens die je levensenergie in de weg zitten om te mogen stromen en genieten van wie jij in wezen bent, mag je los gaan laten. Je wordt je bewuster van je levensenergie en je vrouwelijke kracht en wordt er zuiniger op. Waar besteed jij jouw energie aan en waar niet. Wat dient en wat laat je los wat jou niet meer dient.
๐Š๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐๐ข๐ž๐ซ ๐๐ž ๐ค๐ซ๐š๐š๐ข,
Deze zweethut staat extra in teken van krachtdier ‘ De kraai’. De kraai kan in groepen leven maar is een op zichzelf staande dier. De kraai zorgt goed voor zichzelf en geeft de grenzen aan. De kraai reis door dimensies, is intuรฏtief, helderziend, brengt verloren zielen naar het licht en laat mensen weer helder dromen.
Wie een mooie verbinding met de kraai heeft, ontwikkelt lucide dromen en een heldere geest.
Wie de visie van de kraai heeft, is zich bewust van de verschillende dimensies maar weet zich daar ook tussen te bewegen. De kraai is een reiziger door alle dimensies.
Door het donker naar het licht. De kraai werkt nooit alleen en altijd samen met een andere totemdier. In deze zweethut ontdek je welke dit is, zodat jij jouw innerlijke visionair de gronding geeft om te openen in je dagelijkse bestaan.
In de zweethut werken met de kracht van de kraai om ons weer te verbinden met onze innerlijke dromen en visieโ€™s, zodat we weer helden durven en kunnen kijken naar de wereld. Los van vertroebeling die gaande is. De kraai helpt je om een visionair te zijn in jouw leven.
Of de kraai jouw totemdier is of niet maakt voor deze zweethut niet uit.
๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ž๐ž๐ง ๐™๐ฐ๐ž๐ž๐ญ๐ก๐ฎ๐ญ?
Een zweethut is een oud indiaans ritueel waarin er hete stenen in een met dekensoverdekte koepel van wilgentakken worden gelegd. Dit symboliseert de baarmoeder. Er wordt gewerkt met de elementen. De stenen worden alvorens dat ze in de zweethut worden gelegd heet gemaakt door het vuur, wat staat voor kracht en levensenergie. Het vuur die wordt bewaakt door de vuurhoeder en de zweethut zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
We maken gebruik van alle windrichtingen die de heilige ruimte presenteren en van de elementen Aarde, water, vuur, lucht en ether. Alles wat we doen tijdens de ceremonie heeft een betekenis en verbinden we met het hart, het universum en de aarde. D.m.v. gebeden.
Een zweethut wordt gebruikt voor lichamelijke en energetische reiniging.
Zowel op fysiek, energetisch en spiritueel niveau.
Samen met de groep zorgen we voor de opbouw van de dekens op de hut en zorgen we voor het hout. Dit is een fysieke voorbereiding voor het feest (in de hut).
Je gaat samen met andere vrouwen de hut in , bloot en/of met een omslagdoek een voor een en je zoekt je eigen plek.
De zweethut heeft 4 rondes van ongeveer 45 min. Het lijkt heel lang maar dat is het niet, want de hut is tijdloos, waardoor je ervaring van tijd ook anders is.
Tijdens de zweethut zal Brenda je begeleiden. Dat gebeurt door meditatie, afstemming in klank, stemgeluiden, trommel, ratels, klankschalen etc.
Wanneer de zweethut klaar is, stap je met je nieuwe visie de zweethut uit. Samen geniet je van het eten wat ieder heeft meegenomen om te delen. Na afloop ruimen we alles samen op. De ceremonie is afgelopen wanneer alles is opgeruimd. Aan het einde sluiten we af en ga je naar huis.
Deze zweethut is toegankelijk voor iedere vrouw, Ook menstruerend of in de overgang. Alle vormen en maten. We dragen samen de verwantschap en nog ga je in eigen helend proces. Zelfs als je nog nooit een zweethut gedaan hebt, ben je welkom om de gedragenheid van je sisters te voelen.
Over Brenda
Brenda Wielders (White Crow) is een gepassioneerde klank healer en heeft jaren ervaren in het sjamanistisch klank werk met groepen en individueel. Ze is toegewijd aan de zweethut ceremonie en heeft een energetisch soundhealing praktijk, waarin ze zowel vanuit sjamanistische en boeddhistische visie werkt, waarin ze mensen helpt zichzelf te helen om de verbinding met de natuur en in zichzelf weer te voelen.
Deze zweethut wordt gegeven op een prachtige plek tussen de weilanden in Zwolle.
๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ: 10:00u t/m 21:00 u (kan altijd uitlopen)
๐Š๐จ๐ฌ๐ญ๐ž๐ง: 88eu incl. Thee, lekkers en Soep & Salade

 

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Vrouwen volle maan zweethut 21 November Zwolle
€ 50,-