fbpx

Vuurloop 1

Vuurloop Rode hemelwandelaar
Op vrijdag 29 Oktober begint de nieuwe golf van de Maya kalender. Rode hemelbewandelaar. De energie van de rode hemelbewandelaar gaat over het brengen van de hemel naar de aarde. Uit je comfortzone te breken en los te komen uit oude denkbeelden over jezelf, de wereld of spiritualiteit. Het is een moment om even stil te staan bij wie jij ECHT bent en in je centrum te staan.

 

Het vuur weerspiegelt het pad.
De hemel gloeit rood.
Om te ontdekken waar jij toe in staat bent.
Ga jij voorbij de dood.
Voorbij de angst bewandel jij jouw pad.
Naar de diepte in jezelf, waar de hemel op jouw wacht.
Met de voeten op de grond
Kijk jij naar de sterren, waar jij vandaan komt.
Diep verbonden met jouw hart, voel jij je intens blij.
De hemel is nu hier, hier in mij.
Ik voel mij gedragen en licht.
Ik ben vrij.

– Brenda Wielders –

Wanneer: Vrijdag 29 oktober 2021
Tijd: Aanvang 19:00u duur tot 23:00u
Fee:
€ 88,- incl thee en lekkers
Plaats: Zwolle
Aanmelden: info@livingjoy.nl
Bij aanmelding en aanbetaling krijg je praktische informatie in je mail. Ontvang je deze niet? Check dan even je spam.
Voor de vuurlopen gelden de volgende kortingsregel.

1e  € 88,-
2e  € 77,-
3e  € 66,-

Kinderen zijn welkom vanaf 7 jaar.
Van 7 tot 12 jaar   € 44,-
Van 12 tot 16 jaar € 55,-

 

 

Hoe gaat het in z’n werk?

No expentations voor jou.  Wij verwachten niets van je. Je wordt van tevoren voorbereid om in contact te komen met je diepste kern door oefeningen, waaronder pijl breken. Dit heb je nodig om te voelen en je keuze te maken. Wandel of dans je over de hete kolen of niet. Beiden zijn net zo helend, omdat je diep van binnen de keuze voelt. Het voelt even krachtig om het wel of niet te doen.

Het vuur is een meester om bloot te leggen, waar jij je door laat afleiden in je leven. Waardoor je ontevredenheid ervaart of wat niet helder is. Vuur helpt je om door de emotie lagen heen te zakken die je als het ware tegen houden op jouw pad om een leven te leiden waar je voor geboren bent. Je laat het oude achter je en verwelkomt het nieuwe.
Hetzij een nieuw gevoel of een duidelijke pad in je leven.

Wat is vuurlopen?

Vuurlopen is een oud inheems ceremonie om tot een inzicht te komen en jezelf te helen. Vuurlopen komt voor in verschillende tradities. Sommigen gebruikten hete kolen en andere gloei hete stenen of zelfs lava. Het geeft al aan waar toe we als mensen in staat zijn, zodra we ons verbonden voelen met onze diepste kern. Vroeger waren het de hoge priesters, Sjamanen, Hindoe’s en Boeddhistische hoog leraren die over het vuur liepen om zich verbonden te voelen met de kracht van de natuur en de sterren. 4500 jaar geleden was het een geheime ritueel wat niet voor iedereen bedoeld was. Het element vuur is door de eeuwen heen een directe verbinding geweest tot de grote Spirit.

Vuurlopen doe je voor de verbinding met jou diepste zelf. Voor heling van lichaam en geest. Voor bewustwording en gezondheid.
Het vuur leert je angsten en negativiteit te transformeren in kracht en om te zetten in liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf en de wereld. Het pad van het vuur is het pad naar het hart. Vuur is een meester om je te laten inzien hoe je omgaat met jouw kostbare levens energie. Het laat je jouw grenzen voelen, maar ook over grenzen gaan die gebaseerd zijn op oude angsten en overtuigingen. Het leert je gericht te focussen in je keuzes en je energie juist in te zetten op jouw pad die je bewandelt.

Uiteindelijk willen we allemaal liefde, gezondheid, vrede en geluk. De vuurloop bezit de kracht om jouw potentiële energie naar buiten te halen en dit in te zetten voor doelgerichte zaken die het mogelijk maken onze hart wensen te vervullen.

De grondleggers van de westerse vuurlopen

Begin jaren 80 kwam Peggy Dylan van SUNDOOR in contact met Tolly Burkan. Via hem kwam zij in aanraking met de toen nog zeer geheime ceremonie. Zo hebben zij de vuurloop weten te vertalen voor de westerse mensen. En ook zo heeft deze gewaardeerde ceremonie zich over de wereld verspreid.

Over Brenda Wielders (White crow)

Brenda is voice healer en heeft in 2006 haar reading & healing praktijk opgestart als energetisch sound healer. (www.livingjoy.nl). Door de jaren heen is ze onderricht door verschillende Boeddhistische en sjamanistische leraren in verschillende tradities en ceremoniën. Waaronder ook de volle maan ceremoniën, zweethutten & vuurloop.
Brenda is muziek & klank, en dit staat dan ook centraal in al haar energetisch werk.

Brenda is gecertificeerd SUNDOOR firewalk instructor en heeft de training genoten van haar geliefde Teacher Peggy Dylan.

‘Peggy is voor mij ‘de mamar’ van de vuurloop, ik ervaar haar als een wijze, no nonsense gegronde vrouw met veel humor. Ik voel vanuit mijn hart een bijzondere band met haar die mij ondersteund op momenten als de grootsheid van het vuur haar kracht toont.’
-Brenda Wielders-

Meld je via de lijst hieronder aan om deel te nemen aan deze ceremonie.

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Vuurloop Rode hemel wandelaar
€ 50,-