fbpx

Medicine Voice  

Jaartraining 

Medicine voice is een jaartraining tot sjamanistisch sound healer, waarin je leert op sjamanistische wijze je stem & klank in te zetten voor heling. Je bewandelt jouw medicijn wiel en leert hoe je dit toepast toepassen in je praktijk of als ceremonie leider.

Unlock your Sacred Voice

4 weken cursus 

Sacred Voice is een korte cursus van 4 weken. Elke week ontvang je een uitgebreide les om jouw sacred voice wakker te laten worden. Ik neem je mee in 4 stappen hoe je jouw sacred voice ontwikkelt en hoe je de vrije klanken meer naar buiten laat stromen.

Chakra’s helen met mantra’s

15 weken training

In deze training leer je te helen met krachtige mantra’s en de verdiepings klanken om je chakra’s energetisch te reinigen. Dit is een training van 15 lessen. Je leert hoe je dit dagelijks toepast in je leven.

Trainingen met stemvorken & klankschalen

Stay in Tune | Stemvork

Leer energetisch te werken met de stemvorken en klankschaal. Zuiver jouw aura & chakra’s. Werk op de drukpunten in het lichaam met de resonantie van de stemvorken. Een zeer effectieve manier om snel to the point te komen in je behandelingen.

Be Your Light Frequency

Leer energetisch te werken met de heldere klank van de kristallen klankschaal. In 17 lessen leer jij hoe je jouw sacred voice wakker maakt en kan in zetten in combinatie met de kristallen klankschaal.