fbpx


Je hebt helaas geen toegang tot deze training.
 

Maar wacht! 

Hieronder vind je meer informatie over de trainingen op de nieuwe klank coach academie.

Trainingen met je stem & sjamanisme

Medicine Voice

 Medicine voice is een sjamanistische jaar training tot voice healer, waarin je leert op sjamanistische wijze je stem in te zetten voor heling. Je bewandelt jouw medicijn wiel en leert hoe je dit kunt toepassen in je praktijk of als ceremonie leider.

Sacred Voice

Sacred Voice is een mini cursus van 4 weken. Elke week ontvang je een uitgebreide les om jouw sacred voice wakker te laten worden. Ik neem je mee in 4 stappen hoe je jouw sacred voice ontwikkelt en gaat omarmen. Zingen vanuit je hart.

Chakra’s helen met mantra’s

In deze training leer je te helen met krachtige mantra’s en de verdiepings klanken om je chakra’s energetisch te reinigen. Dit is een training van 15 lessen. Je leert hoe je dit dagelijks toepast in je leven.

Trainingen met stemvorken & klankschalen

Stay in Tune

Stay in Tune leer je met de stemvorken je aura en je chakra’s te reinigen. Je leert eenvoudige maar zeer effectieve methode om te werken met de stemvork en de tibtaanse  klankschaal. 

Be Your Light Frequency

Leer energetisch te werken met de heldere klank van de kristallen klankschaal. In 17 lessen leer jij hoe je jouw sacred voice wakker maakt en kan in zetten in combinatie met de kristallen klankschaal.