fbpx

Virtual leren met boost voor jouw onderneming.

Online leren & ondernemen.

Modules

6 uitgebreide praktijk gerichte modules met sjamanistische coaching & klank healing technieken.

Jouw praktijk

Hoe zet jij jouw praktijk stevig neer en onderscheidt jij je van anderen.

Integratie in praktijk

De healing technieken zijn direct inzetbaar in jouw (toekomstige) praktijk.

Teachers

Teachings en coaching door
Brenda Wielders & John Kenter

 Veel meer…

– Toegang tot alle trainingen.
– Toegang tot ‘Chakra’s helen met mantra’s en nog veel meer

Mooi Mens…

Jij bent op deze pagina terecht gekomen, omdat healing jou trekt. Je bent nieuwsgierig en op zoek naar jouw zielsmissie. Je bent een ondernemer of je vindt het leuk om te ondernemen in jouw leven.

Je bent er aan toe om nog meer vanuit je hart te leven en anderen te helpen. Zonder jezelf te verliezen. Je houdt van de natuur, de aarde en klank. Je hebt iets te vertellen aan de wereld en wil jouw zielsmissie leven, zonder al die innerlijke weerstanden en stemmetjes.

Stemmetjes die jou tegen houden. ‘Ik ben niet goed genoeg.’ of ‘ Er zijn al zovelen die dit doen’.
Of misschien denk je. ‘ Sjamanisme, ik ben geen sjamaan of healer‘ En nee, dat hoef je niet te zijn, maar je bent wel mens met een unieke blauwdruk. Juist deze wereld heeft de nieuwe sjamaan nodig en dan verpakt in een ander jasje. Het gaat niet om hoe je er uit ziet, het gaat er om hoe jij jouw hart leeft en keuzes maakt die daarop afgestemd zijn.

Jij bent hier om te ervaren en te delen wat jouw hart je ingeeft.

Jij bewandelt het pad van het hart. Jij wil andere mensen helpen vanuit jouw hart. Jij wil in je sensitiviteit ook duidelijk je grenzen blijven voelen, zodat je niet teveel met anderen bezig blijft. Dat helpt je om gerichte en duidelijke keuzes te maken in je leven vanuit jouw intuïtie.

Of je blijft bezig met die stemmetjes in je hoofd die je vertellen dat het nooit genoeg is. Dat het niet mogelijk is om je werk los te laten en volledig voor je passie te gaan.
Dat je niet zichtbaar bent. Niet gehoord of gezien voelt. Het liefst zou je helemaal op eigen benen staan, je eigen tijd inroosteren.

Je hebt behoefte aan spiritualiteit in je leven, maar ergens ook de overtuiging dat ondernemen en spiritualiteit niet samen gaan. Maar weetje? Ondernemen is spiritualiteit. Met beide benen op de grond, ontdekken, spelen, keuzes maken en uitvoeren.

Is het nu de tijd voor jou om uit je bubbel van zelftwijfel te stappen en écht te gaan volgen wat jou hart je ingeeft? Dan kunnen wij jou helpen dit te ontdekken.

 

Scale your business!

Je ontkomt er niet aan. Je hebt een praktijk of bent van plan een praktijk te starten. En dan ben je ineens ondernemer. Je wil maandelijks rond komen van jouw bedrijf en er van kunnen leven. Je wil extra’s kunnen kopen voor je kinderen of fantastische reizen kunnen maken of kunnen werken vanuit een andere plek, terwijl het geld blijft stromen.

Je wil overvloed en geld manifesteren, zodat je meer kan investeren in jezelf, jouw gezin en jouw bedrijf en niet elke maand in spanning berekenen of je wel uitkomt met je geld.

Jij voelt diep van binnen dat je er nog niet alles uitgehaald hebt. Je werkt hard en doet je best, het liefst wil je minder hard werken en meer inkomsten genereren. Je blijft rondzingen in een patroon van hard werken waar je op leeg loopt. Je voelt je ondergewaardeerd en niet gezien.

Maar weetje, er is hoop.
Met een praktijk of onderneming kan jij veel meer dan uurtje factuurtje werken. Jij kan veel meer mensen bereiken en zichtbaarder worden.

Het is niet WAT je doet of hoe goed je het doet. Het is WANNEER en met welke intentie je het doet.
Met welke intentie schrijf jij je mailtjes? Onderhoud jij contacten met jouw cliënten? En hoe zorg je ervoor dat ze bij jou terug blijven komen en anderen enthousiast over jou vertellen.

Verbreed jouw kijk in jouw business.
Ook in de energetische wereld is er overvloed en plek voor jou!

Het gaat erom dat je constitent blijft in jouw commitment aan jezelf in jouw bedrijf. Maak van marketing jou passie.

De meeste ondernemers rollen zichzelf vast in perfectie.
Ze denken dat ze zich voor een goedlopende praktijk aan moeten sluiten bij een ziektekosten verzekeraar. Volgen jaarlijks dure bijscholingen, betalen contributie en toch…waar blijven de mensen?

Heel simpel je hebt je ondernemers drive nog niet helemaal aan het rollen.
Je hebt er nog geen FUN factor van gemaakt. DUS…Leer te denken als een ondernemer zonder de passie voor jouw business te verliezen.

Wij noemen dit ondernemen vanuit het hart!

Herken je dit?

  • Je wil vrijheid! Verbinding met de natuur, tijd en geld manifesteren om jouw dromen te leven.

  • Je voelt diep van binnen dat er meer in je zit en wil dit ten diepste leven.

  • Je wil op gevoel en energetisch jouw business laten groeien, zonder dat het je te veel energie kost.

  • Je wil FUN in jouw marketing en financieel overzicht in jouw business.

  • Je wordt gek van administratie, weet niet zo goed hoe je het beter moet doen, waardoor jouw creativiteit en workflow naar beneden gaan.

  • Je wil je niet meer zorgen maken of je genoeg geld hebt voor de kerstcadeau’s voor je kinderen, je partner en de mensen van wie je houdt.

  • Je wil grootse stappen zetten, een MAGNET of ABUNDANCE zijn, zodat je nog meer mensen energetisch helpt met jouw creaties.

 

Online leren & business

Jouw levenswiel & zielsmissie

Wij vinden het belangrijk dat jij krachtige helingen geeft die helemaal zijn afgestemd op jou en jouw praktijk. Een sterk bewuste ervaring van jouw blauwdruk, maakt jou zichtbaar en minder vatbaar voor de druk van buitenaf, waardoor jij veel dichter bij jezelf blijft en je energie kan richten op wat JIJ wil delen vanuit jouw hart.

De eerste 3 modules gaan over jouw persoonlijk levenswiel en zielenmissie. Hierin bewandel jij jouw sjamanistisch klank medicijn en ontdek je jouw zielenmissie.

Praktijk gerichte sjamanisme & klankhealing.

Na de eerste 3 modules ga jij jouw medicijn delen met anderen.
Je gaat in module 4, 5 en 6 ontdekken, oefenen en spelen.
Je leert energetisch helen met sjamanistische healingstechnieken en energetisch helen met jouw stem, klankschaal en sjamanistische instrumenten waaronder de drum & ratel.

De training heeft totaal 36 lessen. De technieken die je leert zijn direct toepasbaar op jezelf en in jouw praktijk!

Module 1 – 3

Module 1

Les 1: Spiritualiteit & communicatie als medicijn
Les 2: Klank van stilte & non verbale communicatie
Les 3: Emoties & overtuigingen
Les 4: Jouw zintuigen als kompas.
Les 5: Energetisch stem bewustzijn.
Les 6: Welk communicatie type ben jij.

Module 2

Les 1: Jouw sacred space
Les 2: Healen met het element vuur.
Les 3: De intiatie download IAM.
Les 4: Healen met element aarde.
Les 5: Healen met element lucht.
Les 6: Healen met element water.

Module 3

Les 1: Windrichting het oosten. Jouw medicijnwiel.
Les 2: Windrichting het Zuiden. Heel jouw leven.
Les 3: Windrichting het Westen. Sterven & Rouw.
Les 4: Windrichting het Noorden. Helende voorouders.
Les 5: De geometrie van de Ether.
Les 6: Jouw medicijn bundel.

Module 4 – 6

Module 4

Les 1: Jouw stem & lichaam
Les 2: Zuiveren van jouw chakra’s
Les 3: Helen met jouw stem.
Les 4: Sjamanistisch healen vanuit de 3 werelden.
Les 5: Voice healing vanuit het vrouwelijke en mannelijke.
Les 6: Drum & Light codes
Les 7: Healen met de klankschaal & mantra’s

Module 5

Les 1: Helen van de aura & chakra’s
Les 2: Energetische orgaan operatie.
Les 3: Helen met de elementen.
Les 4: Trance healing
Les 5: Helen met de windrichtingen & medicijnstenen

Module 6

Les 1: De voorbereiding & smudgen
Les 2: Healen met de hucha stenen
Les 3: Zuiveren van de Zonnevlecht
Les 4: De polsreading
Les 5: Extractie
Les 6: Soulretrieval
Les 7: Masterclass energetisch ondernemen

Wie zijn wij

Wij zijn John & Brenda. Wij zijn 18 jaar levenspartners en hebben samen een mooi gezin. John is accountant, ondernemerscoach en heeft sinds 2004 zijn praktijk voor energetisch natuurgeneeskundig therapeut. Brenda is energetisch klanktherapeut en is jaren actief in het healen vanuit sjamanistische visie. Samen hebben wij heel wat ondernemers geholpen op persoonlijk en business vlak. Afgelopen 20 jaar hebben wij zo’n beetje alle healingsvormen ontdekt. Dit hebben we weer losgelaten en hebben onze eigen pad hierin ontdekt. Als ondernemers hebben wij mét en onafhankelijk van elkaar veel gezien, ervaren en geleerd. Wij zien ondernemerschap als spiritualiteit. Je ondergaat een persoonlijk proces, waarin je leert van je fouten. En dan is het weer op staan en door gaan, zonder je hart daarin te verliezen.

Energetisch Manifesteren

Spiritualiteit & jouw business.

Het unieke aan onze vorm is dat wij naast de online sjamanistisch klank training ook coaching sessies geven, waarbij wij energetisch mee kijken naar jouw praktijk.
Wij kijken daarbij energetisch naar jou als ondernemer én naar jouw onderneming.

Wij ondersteunen jou om je financieel helderheid te krijgen, met daarnaast een persoonlijk business plan om jouw praktijk op te schalen (of te starten).

Vragen als:
– Hoe wordt je een klanten magneet, hoe onderhoudt je verbinding.
– Waar mag jij je energie op richten.
– Hoe ga jij met je tijd om door de juiste stappen te maken, zodat jij én jouw onderneming op schalen naar meer tijd, plezier én geld.

Wij kijken daarbij ook naar jouw relatie met geld. Hoe je een magneet van overvloed wordt, zonder keihard te werken, alle ballen hoog te houden en je zorgen te maken of je het redt deze maand.

Wij zijn er zowel voor de startende als de gevorderde ondernemers. 

Ondernemen met energie & passie

Geen praktijkgerichte sjamanisme maar wel opschalen in jouw onderneming?

Wil je wel All-in met ons op een gezonde manier en energetisch aan de gang met jou (spirituele) business? Wil jij meer plezier in het ondernemen en jouw praktijk op schalen? Meer tijd over houden voor creatie en jouw persoonlijke leven. Balans voelen tussen werk en gezin en daarbij je zowel energetisch als fysiek gezond blijven voelen. Wij geven wij ook de mogelijkheid om met ons telefonisch te sparren.

Plan een bel afspraak in.

Chakra’s helen met Mantra’s t.w.v.
€ 997,- krijg je er gratis bij*

  • De training chakra’s helen met mantra’s van 15 lessen krijg je er gratis ‘Life Time’ bij. In deze uitgebreide training leer je een methode die jij inzet voor jezelf én jouw cliënten, waarin je heelt met mantra’s en jouw stem.

* Dit geldt niet voor de boost versie. Bij de ‘boost’ krijg je de training van 5 lessen
‘Unlock your sacred voice’ bij.

 

De Prijzen

Black Friday tot maandag 12:00uur

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

.Optie 1: Praktijk Boost

– 1 jaar toegang tot de praktijk gerichte sjamanisme training “Medicine Voice” en alle uitbreidingen.

– Gebruik van helingstechnieken in jouw praktijk.

– Gebruik van werkboeken audio & film materiaal.

– Gratis toegang tot de online training ‘Unlock your sacred voice’.
t.w.v. € 111,-

– Online Masterclass zichtbaarheid & energetisch ondernemen.

NU TIJDELIJK ipv
€ 2297,-
voor € 999,-  (excl. BTW)

Optie 2: Praktijk Plus

– 2 jaar toegang tot de praktijk gerichte sjamanisme training “Medicine Voice” en alle uitbreidingen.

– Gebruik van werkboeken, audio & film materiaal

– 2x 1 op 1 coaching/healing sessie online of fysiek
t.w.v. € 399,-

– Gratis toegang tot de online training ‘Chakra’s helen met Mantra’s’ t.w.v. € 997,-

– Online Masterclass zichtbaarheid & energetisch ondernemen.

NU TIJDELIJK ipv
€ 4997,-
voor € 1111,-  (excl. BTW)

Optie 3: Ondernemers Plus

– 2 jaar toegang tot alle online trainingen en cursussen en alle uitbreidingen.

– Toegang tot online praktijk gerichte sjamanisme training “Medicine Voice”

– Gebruik van audio & film materiaal.

– 5x 1 op 1 coachingsessies online of fysiek t.w.v. € 997,-

– Volledig afgestemd financieel & marketing businessplan.

– 1 professionele studio opname dagdeel t.w.v. € 670,- incl. afwerking audio.

– Online Masterclass zichtbaarheid & energetisch ondernemen.

NU TIJDELIJK ipv
€ 9.997,-
voor € 4444,-  (excl. BTW)

NJOY business is onderdeel van Livingjoy www.livingjoy.nl | kvkh nr: 5083986