fbpx
Voice healing

Les 5
De voice healing.

 

 

 Vandaag In deze 5e les kan jij lekker achter overleunen en kijken naar de Medicine Voice healing die ik heb opgenomen. Hiermee nodig ik je uit om te voelen wat dit met jou doet. Als jij ervaart wat het met jou doet, weet jij ook wat jouw voice voor anderen kan doen. Laat je inspireren en voel de beleving van deze korte maar krachtige healing, waarin ik mij vol in mijn voice voelde en hoogzwanger was van mijn 3e kindje. 

Deel jouw Unieke Stem in deze wereld!

Veel plezier met deze les en GO FOR IT!

Liefs Brenda

 

Voel jij een ‘Ja’ na deze training en zou je graag nog meer van mij willen leren?

Dan heb ik iets speciaals voor jou…

Jaartraining sjamanistisch voice healer.

Medicine voice is een online jaartraining tot sjamanistisch voice healer.
Ik deel met jou mijn 16 jaar praktijk ervaring als sound healer in het  sjamanistisch werk.

In deze training ga je écht aan de slag met jouw healers kwaliteiten. Je bewandelt jouw medicijnwiel. Je ontdekt, voelt en ervaart jouw intuïtie en innerlijke natuur.

Je leert sjamanistische healings technieken die je makkelijk kan inzetten in jouw (toekomstige) praktijk. Ook als je geen praktijk wilt is dit een super toffe training die jou helpt om meer in verbinding te komen met jouw ware innerlijke spirituele natuur.

Klik hier als je meer wilt weten over Medicine Voice. 

Of plan een gratis gesprek in met mij, waarin je alle vragen kan stellen m.b.t. alles waar je tegen aanloopt op jouw levenspad.