fbpx

Be light & Joy Support for the soul.

Het is bijna zomer vakantie. Hoe mooi is het om nu de natuur in te gaan en jezelf te ontmoeten. Het voelt bijna naakt, je geeft je over aan de klank van de aarde, de natuur, de vogels, de bomen, de elementen en ontdekt jouw innerlijk natuur. De nachten zijn donker, de dagen zijn licht. En zo is het ook in de mens, van nature ben je licht en creatie kracht. En dan is er ook de nacht in je. Het terug trekken, de slaap, het naar binnengaan. 

Hoe zou het zijn als je het licht binnen kan zien in de nacht. Je eigen licht, je positieve gedachten, je creatie kracht. Hoe zou het voelen als jij je volledig kan overgeven aan het ritme van de natuur, dat je samensmelt met wat écht voedzaam is voor jou, waardoor je veel beter in staat bent om je energie niveau op peil te houden. Dat je in staat bent om keuzes te maken vanuit je hart, en een leven leidt in volle overgave en dit ook deelt met de wereld om je heen zonder schaamte.

Je bent blij met jezelf, je houdt van je zelf en je durft te delen in de wereld dat jij je eigen beste vriend(in) bent. Je geeft je licht een stem en laat dit over anderen heen stralen door gewoon te zijn wie je bent. En al die anderen die dat niet kunnen ontvangen, zij die er ‘iets’ van vinden, daar hoef jij je niet voor te verantwoorden.
Je laat je niet leiden door de pijn van anderen, maar reikt je hand voor degenen die met je mee willen groeien.

Hoe blijf je bij jezelf in een wereld vol oordelen, waanzin en verwachtingen van je omgeving, hoe houdt jij je geest helder, je energieveld afgestemd op jouw levensmissie.
Het wil niet zeggen dat het donker er niet is, maar je weet er veel beter mee om te gaan.

Voelt het de tijd voor jou? Om nog meer jouw innerlijke licht te omarmen? Dat je lichtwerk kan toepassen om je leven te transformeren naar een leven dat jij ten diepste verlangt?
Zelfs in de schaduw? Dan is de Be Light & Joy iets voor jou!

 

Tijdens deze training heb ik ontdekt hoe ik op eigen kracht kan manifesteren. Ik vindt de rust in de natuur, pak makkelijker mijn drum. Het is eigenlijk zo simpel, maar doe het maar eens. Brenda heeft mij dit laten inzien.

~ Tineke ~

Ik dacht altijd dat ik geen heler was, maar had wel altijd dit verlangen. Door deze training in combinatie met sessie’s bij Brenda ben ik erachter waar ik blokkeerde. Ze weet je altijd te inspireren, om te gaan voor je hartewens. Nu heb ik mijn eigen praktijk als healer, waarin ik ook regelmatig met channeling werk.

~ Tom ~

Als notaris heb ik niet direct te maken met spiritualiteit. Wel heb ik er belangstelling voor. Toch liep ik tegen persoonlijke moeilijkheden op als leidinggevende. Door de training weet ik veel beter hoe ik bij mijzelf blijf, en is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan.

~ Kim ~

Lieve jij,

Misschien denk je bij jezelf ‘Brenda, jij hebt makkelijk praten, niet alles is licht’. Nee, dat klopt en zo is deze training ook niet opgebouwd. Ik kan jou ook niet vertellen dat je nooit pijn zult hebben, nooit zwaar zult voelen. Leven in licht, is de manier waarop je omgaat met je pijn.
Ik geef je alleen een essentieel handvat om je leven te transformeren en anderen te helpen als jij dat wilt.

Toen ik 20 jaar geleden in mijn meest intense depressie zat, alles kwijt raakte, mijn relatie, mijn huis, mijn hondjes, mijn vrienden en mijn werk. Ik ben heel diep gegaan.
Door alles waar ik van hield kwijt te raken, bleef alleen
‘Me, myself and I’ over. Ik wilde niet meer leven en het keerpunt kwam op een ochtend dat ik wakker werd. Ik voelde een inheemse natuurlijke kracht in mij, waardoor ik besefte dat het leven een waardevolle schat is en dat ik geduld moest hebben. In die periode begon ik andere keuzes te maken.

Op die manier ontmoette ik op wonderbaarlijke wijze mijn “Grote geliefde”, inmiddels mijn man, wel 23 jaar ouder. Ook ons 18 jaar samenzijn was niet gemakkelijk, omdat we totaal verschillend zijn, ontzettend veel weerstand hebben gehad van onze omgeving, maar 1 ding bleef stabiel, en dat was de onvoorwaardelijke liefde tussen ons die tot op de dag van vandaag alleen maar gegroeid en gegrond is.

Zonder mijn openbaring had ik nooit deze keuzes gemaakt, had ik nu niet gestaan waar ik nu sta, had ik niet de mensen & leraren aangetrokken voor de juiste spiegel. Daarna kwam een lange tijd van heling & herstel, waar ik zo nu en dan nog steeds vlagen van tegen kom. Ik ben van mening, hoe uitzichtloos een situatie ook lijkt, er iets is wat jij je nog niet kan voorstellen, een kans, een mogelijkheid. Ik weet dat een wonder mogelijk is en het begint met een innerlijke keuze van zelf actualisatie en bewustzijn. Zodat je ook je leven kan inrichten vanuit dit bewustzijn.

 

De Be light & Joy lessen

Les 1

Jouw sacred Space

Peronal space bord. 
In deze les ga je aan de gang met je “Sacred space”. Hoe ziet jou toekomstige leven eruit, wie ben je en wat doe je dan? Blijf dromen en geloven in mogelijkheden.

Les 2

Jouw light voice

Leer de 4 stappen om de frequentie van licht te channelen, met jouw stem. Hoe maak jij deze stappen eigen en integreer je het licht in je dagelijkse leven.

Les 3

Schumann resonantie

Wat is schumann resonantie en hoe blijf je in verbinding met het helende hart van de aarde, zodat je ascentie proces moeiteloos gaat.

Les 4

Jouw verbinding met de aarde

Je maakt op een creatieve manier verbinding met jouw natuur, jouw basis chakra. Hoe ziet jouw aarde eruit? Tevens een creatieve les om je te verbinden met de aarde op een veel dieper niveau.

Les 5

Dans je schaduw

Dit is een onderdeel van het schaduw werk. Waar licht is, is schaduw. Ontdek en leer van jouw schaduw vanuit mededogen en compassie. Leer je schaduw in dienst te stellen van helende energie.

Les 6

Transformeer je emoties & karma

In deze les ervaar je een krachtige mantra om emoties te reguleren en karmische banden te doorbreken. 

Les 7

Transformeer vanuit je hart.

Wat is transformatie, hoe transformeer je blokkades en onverteerde energie. Dit is een onderdeel uit het lichtwerk vanuit je channeling, waarbij je gegrond te werk gaat. 

Les 8

Universele energie wakker maken.

Universele energie wakker maken en verbinden met jouw leven. Je ontdekt je talent en je creatieve vermogen. Leert gelijk hoe je deze inzet om de juiste stappen te maken in je leven.

Les 9

Helende Handen.

Je handen zijn de creatieve sensoren en geleiders van energie. Direct verbonden met het hartchakra. Je ontdekt waar de chakra’s zitten en hoe jij jouw handen krachtig kan inzetten tijdens je lichtwerk sessie.

What’s in it for you?

N

Wat krijg je?

Je krijgt 9 lessen boordevol inspiratie inclusief, audio, filmpjes, werkboeken. Je krijgt een eigen leer omgeving die je kan volgen vanuit jouw huis of vakantie adres, zolang je maar internet hebt.
Je kan je ‘ Gratis’ aanmelden bij de BLIJE (Be Light In Joy Empowerment) facebook groep.

N

Voor wie is Be Light & Joy?

De training is gemaakt voor therapeuten, coaches of iedereen die graag dichter bij zichzelf wil komen. Zich meer wil verbinden en helen met hun authentieke stemgeluid. Je hoeft voor deze training geen therapeut of coach te zijn. Wel bevat deze 9 weekse training content die je kan inzetten in jouw praktijk. (Voor de coaches & therapeuten). Hoe mooi is dat.

 Meld je nu aan… 

– Voor boordevol inspiratie
– Je eigen online leeromgeving
– In je eigen tijd op elk gewenst adres
– Incl. alle filmpjes, werkboeken & technieken die je kan inzetten voor jezelf en anderen.
– 1 jaar toegang tot deze training.
– Gratis toegang tot de BLIJE fb community

Be light & Joy training van 9 uitgebreide lessen.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Alleen NU – tot vanavond 23:59u
van € 697,- voor
€ 111,- excl. BTW